Skip to main content

House For RENT in Shah Alam !!! - NOT AVAILABLE

THE HOUSE IS NO LONGER AVAILABLE...TQ ALL FOR THE SUPPORT


May I have your attention please!!! My family’s house in Shah Alam is up for grabs. (No, we’re not selling it) but renting it to anyone who’s interested. So please don’t be shy and just contact me for details. Oh…and one more thing,

admission is in early May or June 2009…


Double Storey Terrace House for RENT!!! In SHAH ALAM

Details:
3 bedroom (3 rooms upstairs, 1 room downstairs)
3 toilets (1 at Master bedroom, 1 downstairs and 1 more shared with 2 rooms upstairs)
Kitchen with complete cabinets
Air Conditioning in Master bedroom & 1 other room upstairs
The house is Corner lot
Semi Furnish
Dimension(20 x 70)

Location:
- Seksyen 8, Shah Alam – near SUK building

Rent:
RM1100 (monthly) - rent also "Negotiable"

Contact:
019-3196244 En Zahid
013-4283600 En Ahmad
For more details please call me OR email me at yed617@gmail.com

Comments

  1. tyme aku kat shah alam namo sewakan....tapi harga manyak cantek!! hahahahaha....

    ReplyDelete
  2. rent is negotiable... ade diskaun ma!

    ReplyDelete
  3. olait. btw, at this moment aku dengar abang skinz mao menyewa di shah alam. aku akan gitau dia. =) roger

    ReplyDelete
  4. amek la gambo bro!
    baru orang teruja nk usha...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Famili Trip ke Sabah (4 hari 3 malam) Kota Kinabalu, Kundasang & Pulau Sapi / Manukan - PART 1

Assalamualaikum  Famili2 /Sahabat2 (kaki travel)  .... Hari ini saya ingin kongsikan trip famili saya ke Kota Kinabalu, Sabah pada 27 - 30 April 2017. Sebenarnya trip ini terdiri dari 2 keluarga iaitu keluarga saya dan keluarga sahabat saya. Disini saya akan kongsikan total kos trip famili kami yang terdiri daripada 4 dewasa 4 kanak-kanak dan 1 infant untuk rujukan tuan/puan. Tanpa melengahkan masa lagi....HERE WE GO 

Day 1 - Bertolak dari KLIA - KK - Kundasang (27 April 2017) 
Memandangkan famili kami menaiki satu kenderaan, kami telah park di Blok A (jangka masa panjang) parking KLIA. Untuk 4 hari, kos parking adalah RM144. Tuan/puan boleh refer details di sini http://klia.info/parking.htm

TIPS - PARKING MURAH UNTUK LONG TERM PARKING
Tuan/puan boleh park di Putrajaya Sentral sila refer blog ini http://mat-drat.blogspot.my/2016/09/parking-murah-ke-klia-klia2-di-park-n.html (kredit kepada blogger Mat Drat)




Landing je di KK International Airport (BKI) kami pun call ejen sewa kereta Kereta …

Famili Trip ke Sabah (4 hari 3 malam) Kundasang - Pekan Nabalu - KK PART 2

Day 2 - Bangun Pagi (28 April 2017) 

Hari kedua bangun pukul 5.00 pagi (sebab tido awal malam tadi) Nasib baik air panas ada kalau tak memang tak mandi hahahaha. Aktiviti pertama pagi ini adalah bergambar dengan Gunung Kinabalu




Tempat pertama yang wajib singgah (bagi kami)  adalah Desa Dairy Cattle Farm. Tapi sebelum tu kita breakfast dulu di gerai2 yang terletak berhampiran pekan kundasang. Sebenarnya ada banyak gerai/kedai makan belakang KFC tu. Ade je nasi lemak, roti canai, bakso dan macam2 lagi.  Next stop Desa Dairy Cattle Farm.

Desa Dairy Cattle Farm - Kundasang





Lama juga kami menghabiskan masa disini. Antara tips yang saya boleh kongsi di sini ialah datang awal (8.30 dah ada di gate masuk) supaya peluang untuk mengambil gambar Gunung Kinabalu dengan jelas dan nyata adalah lebih tinggi...sebab awan akan mula cover

Famili Trip ke Sabah (4 hari 3 malam) Kota Kinabalu / Seafood - PART 3

Day 2 - Check In di C'haya Hotel (28 April 2017) 


Kami menginap di C'haya Hotel yang hanya 10 minit dari Kota Kinabalu International Airport. Hotel ini menjadi pilihan kami kerana saiz biliknya yang luas (sangat selesa untuk family yang membawa anak-anak kecil) serta mempunyai rooftop swimming pool ( anak-anak kami memang kaki pool